+31 (0)33-4562150

Tapijttegels in vele kleuren en patronen

21-01-2016

Tapijttegels in vele kleuren en patronen

Bent u op zoek naar iets bijzonders, dan bent u aan het juiste adres. Wij leveren en leggen tapijttegels van A merk o.a.  Interface, Desso en Modulyss. Deze fabrikanten hebben  hoogwaardige producten. Waarmee bijzondere creaties kan maken. Hieronder vind u enkele voorbeelden van de mogelijkheden, echter kan u ook zelf een patroon bedenken. vraag ons wel even voor de minimale afname van de Fabrikant en de  kwaliteit(en) die u graag wilt hebben.

Modulyss heeft met de Xtra een mooie boucle tapijttegels waarmee je eenvoudig u kantoor kan opfrissen. De tweede foto ziet u Modulyss New Shapes een nieuwe dimensie in tapijttegels.

Tapijttegels in vele kleuren en patronen vindt u bij van de Kuil

Human Nature van Interface

Interface heeft oa. de Human Nature, dit is een zeer bijzonder tapijtegel eigenlijk een tapijtplank. Als u echt wat bijzonders wilt dan is Interface uw partner.

Human-Nature-by-Interface-1 Modulyss-Xtra-kleur-21F25F50F-en-65F Net-Effect-B701-Net-Effect-B702-Net-Effect-B7031

Desso tapijt Collectie 

Desso Fuse is een overgangstegel waar de Fields naadloos aansluit. Maar nu is er ook Desso Merge, deze is verkrijgbaar als Tapijttegel maar ook als tapijt plank. Desso Merge is overgangstegel waar de Fields en de Tweed naadloos elkaar vinden.

Desso-Fuse-kleur-2014-en-Desso-Fields-kleur-9515 desso-merge

Meer informatie?

>>Tapijttegels in vele kleuren en patronen

Wij helpen u graag verder neem contact op