+31 (0)33-456 21 50

The Workplace collectie van BLOQ

11-01-2022

The Workplace collectie van BLOQ

Ontdek de toekomst van kantoorinrichting met de Workplace collectie van BLOQ

In een wereld waar de grenzen tussen werk en privé steeds meer vervagen, is het van cruciaal belang dat werkplekken niet alleen functioneel zijn, maar ook inspireren en motiveren. Van de Kuil, al decennialang een toonaangevende naam in de projectvloerenbranche, introduceert met trots de Workplace collectie van BLOQ. Deze collectie is speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en biedt een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Een nieuwe dimensie in kantoorinrichting

BLOQ heeft met de Workplace collectie een nieuwe standaard gezet in kantoorinrichting. De collectie omvat diverse lijnen zoals BLOQ Tradition, BLOQ Rhythm en BLOQ Connexion, elk met een uniek karakter om uw kantoorruimte te transformeren. De subtiele patronen en kleuren stimuleren het concentratievermogen en laten creativiteit de vrije loop, terwijl ze tegelijkertijd een statement maken over uw bedrijfscultuur.

De kracht van een doordachte omgeving

Het is algemeen bekend dat de omgeving waarin we werken een significante invloed heeft op onze productiviteit en welzijn. De Workplace collectie van BLOQ is ontworpen met dit principe in gedachten. Door te spelen met de sterke uitstraling van BLOQ Tradition, de dynamische look van BLOQ Rhythm en de ludieke toets van BLOQ Connexion, creëert u een omgeving die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de mentale en emotionele staat van uw medewerkers positief beïnvloedt.

Combineer naar hartenlust

Een van de unieke aspecten van de Workplace collectie is de mogelijkheid om verschillende lijnen met elkaar te combineren. Dit biedt eindeloze mogelijkheden om een kantoorruimte te creëren die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu gaat voor een uniforme look of juist kiest voor een speelse mix van patronen en kleuren, met de Workplace collectie van BLOQ zet u de toon voor een inspirerende werkomgeving.

Waarom kiezen voor Van de Kuil?

Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde expertise in de projectvloerenbranche is Van de Kuil de ideale partner voor uw kantoorinrichting. Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuwe vloer geen dagelijkse bezigheid is en daarom staan wij klaar om u te begeleiden in dit proces. Van advies tot installatie, ons team van experts zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer perfect aansluit bij uw wensen en de identiteit van uw bedrijf.

Duurzaamheid en onderhoud

Naast esthetiek en comfort, speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol in de keuze voor kantoorinrichting. De Workplace collectie van BLOQ is ontworpen met oog voor duurzaamheid, zowel in de gebruikte materialen als in het productieproces. Bovendien zijn de tapijttegels eenvoudig te onderhouden, wat bijdraagt aan een langere levensduur en een vermindering van de totale eigendomskosten.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u klaar om uw kantoorruimte te transformeren en een omgeving te creëren die inspireert, motiveert en bijdraagt aan het welzijn van uw medewerkers? Ontdek dan de Workplace collectie van BLOQ bij Van de Kuil. Bezoek onze showroom op afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte vloeroplossing voor uw kantoor te vinden.

Van de Kuil is niet alleen uw leverancier, maar uw partner in het creëren van een werkplek waar medewerkers zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren. Kies voor de expertise, kwaliteit en service van Van de Kuil en maak de stap naar de toekomst van kantoorinrichting met de Workplace collectie van BLOQ.

Home >>The Workplace collectie van BLOQ

Wij helpen u graag verder neem contact op