+31 (0)33-4562150

Vloeren Scan

De Projectvloeren Specialist heeft een speciale service tool gemaakt, de ‘Vloeren Scan’. Deze is ontstaan vanuit onze jarenlange ervaring waarbij we helaas regelmatig in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen nog regelmatig de verkeerde vloerkeuze tegenkomen.

De juiste vloerkeuze en goed regelmatig onderhoud zorg voor een blijvend mooie vloer, waar je heel lang plezier van hebt.

Komt één of meer van de volgende vragen u bekent voor.

  • Wat is de staat van onze vloer?
  • Hoe lang gaat onze vloer nog mee?
  • Hoe onderhoud ik mijn vloer?
  • Welke vloer is voor ons het beste geschikt?

Wat kan projectvloeren specialist voor u betekenen?.

Wij scannen al uw vloeren in al uw gebouwen. Na de scan weet u:

  • Hoe de staat is van uw huidige vloer.
  • Hoe lang de uw vloeren nog mee gaan voordat u ze moet vervangen?
  • Hoe u kunt besparen op onderhoud en er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat u uw vloeren minder snel hoeft te vervangen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen bij u langs, samen vullen wij een korte vragenlijst in en . Samen maken gaan wij de uw vloeren bekijken. Aan de hand van de informatie die wij hebben verzameld krijgt ontvangt u van ons een rapportage. 

U weet dan wat de staat is van uw huidige vloer, hoe lang de vloeren nog mee gaan voordat u ze moet vervangen. En hoe u kunt besparen op onderhoud en er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat u uw vloeren minder snel hoeft te vervangen.

Onze Vloeren scan is ook geschikt voor het bepalen van de juiste vloerkeuze.

Soms is het advies, dat het verstandig is om uw vloer te vervangen. Wij als de Projectvloeren Specialist hebben de alle kennis in huis om u de juiste voorlichting te geven wat betreft vloerkeuze voor uw project. 

Ook hiervoor is de vloeren scan gemaakt, echter gaan we wij gaan veel verder op onderzoek uit. Dit doen wij samen met u!

Vloeronderhoud

Ja, dat doet de Projectvloeren Specialist ook,  periodieke onderhoud geen enkele probleem.

 

>>Gratis vloeren scan

Wij helpen u graag verder neem contact op