+31 (0)33-456 21 50

Desso Essence Baarn | 2020

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Baarn.  Ook deze keer zijn we in Baarn geweest om dit te doen.

Tapijttegels Baarn

Wij zijn onlangs benaderd door een vaste klant , om Tapijttegels te leggen in een gebouw dat is opgesplitst in een aantal bedrijven.

Wij hebben hier al vaker wat gedaan, dus wij wisten precies wat te doen, welke tegel zij wouden dus dit klusje is in een paar dagen helemaal geregeld. De klant hebben wij weer zeer tevreden achter gelaten met een mooie vloer. 

Uiteindelijk is de keuze gevallen op Desso Essence.

 

Tapijttegels

 

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Driebergen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>Desso Essence Baarn

Wij helpen u graag verder neem contact op