+31 (0)33-456 21 50

Projectstoffering

Wilt u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van de vloer in uw kantoor? Kies dan voor de projectstoffering van de Projectvloeren Specialist. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van duurzame vloeren van hoge kwaliteit. Bij onze projectstoffering kunt u er bovendien van op aan dat we u volledig ontzorgen. We realiseren de nieuwe vloer van uw bedrijf vanaf de verwijdering van de oude vloer, tot egalisatie, het leggen en de afwerking. 

Neem direct telefonisch contact op

Projectstoffering van de Projectvloeren Specialist

Onze projectstoffering bestaat uit volledige ontzorging. Zo kunt u aan het eind onbezorgd genieten van het resultaat. We kunnen starten met het verwijderen van de oude vloerbedekking. We houden hierbij rekening met het zo duurzaam mogelijk verwerken van de oude vloer. Vervolgens kunnen we zo nodig de vloer egaliseren. Daarna leggen we de ondervloer en uw gewenste tapijt, marmoleum of PVC vloer. Als laatste verzorgen we een naadloze afwerking.

Projectstoffering

Kwaliteit voor een voordelige prijs

We hechten waarde aan het leveren van kwaliteit met duurzame materialen. Om u de beste kwaliteit voor uw projectstoffering te kunnen garanderen, werken we enkel met vloermaterialen van kwalitatief hoge merken. Ook kopen we zelf onze materialen rechtstreeks bij gerenommeerde fabrikanten in. Dit zorgt er ook voor dat we u een voordelige prijs kunnen bieden. We werken bijvoorbeeld veel met de Nederlandse merken Desso, Forbo en Heuga Interface. Bij onze keuze voor het importeren van materialen, speelt duurzaamheid ook een rol. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor circulaire tapijttegels en duurzaam PVC.

Bekijk onze projecten

Diverse mogelijkheden voor uw projectstoffering

De Projectvloeren Specialist kan u van een duurzame vloer van hoge kwaliteit voorzien. U heeft hierbij veel keuzemogelijkheden. Zo kiest u niet alleen uit de soorten vloeren die we hebben, maar ook de uitstraling van de vloer. Met tapijttegels voor kantoor kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk unieke patronen leggen. Daarnaast krijgt u de illusie van een stenen vloer met PVC met betonlook. 

Vakmanschap en snelle service

Bij de Projectvloeren Specialist kunt u niet alleen vertrouwen op de kwaliteit van de materialen, maar ook op ons vakmanschap. We zijn echte ambachtslieden met passie voor ons vak. Het uitvoeren van uw projectstoffering gebeurt altijd door vakmensen met de nodige kennis en kunde. Bovendien zijn we altijd wel bij u in de buurt, door heel Nederland. Daarbij verzekeren we u van een snelle service. We zijn niet alleen snel op locatie, maar u ontvangt vaak ook binnen 48 uur een offerte op maat. U hoeft hiervoor enkel te bellen en u krijgt direct een medewerker aan de lijn.

Neem contact op

Home >Projectstoffering

Wij helpen u graag verder neem contact op