+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels showroom Amersfoort.

Bij ons kunt u tapijttegels kiezen voor bijvoorbeeld uw kantoor, dat doe je niet zomaar.

Om de juiste keuze te maken wil je rustig tapijttegels van Desso, Interface, IVC carpet Tiles, Modulyss en Forbo. 


Maak nu de  afspraak 


Ervaar de sfeer in onze  tapijttegels showroom in omgeving Amersfoort

Onze klanten vinden het dan ook heerlijk om een bezoekje te komen brengen in onze showroom in de buurt van Amersfoort. Op onze tapijttafel kunnen wij een bepaald aantal tapijttegels leggen die u mooi vind, zodoende een betere indruk te krijgen van de tapijttegels. 

Tapijttegels kunnen zo geïnstalleerd worden dat dit een kamerbreed effect kan worden creëert. (vraag gerust welke kwaliteiten tapijttegels, de kamerbreed effect voor u kan creëren)

Bent u op zoek naar een tapijttegels maar u weet niet wat u exact wilt.

Weet je nog niet precies weet wat voor tapijttegels u wilt? Dan is het fijn om rustig tapijttegels te vergelijken en je te laten informeren. In onze tapijttegel showroom is er altijd wel een adviseur, om al je vragen te beantwoorden en met je meedenkt. (echter wel op afspraak)

 

Kom op bezoek bij de Tapijtegels showroom in omgeving Amersfoort

Een bezoek aan onze showroom in de buurt van Amersfoort is echt een uitje. Wij garanderen je dat u  bij ons een tapijttegel vindt die aansluit bij u wensen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en bezoek onze tapijttegel showroom in de buurt van Amersfoort.

Gerecycled producten in onze showroom

Wij hebben in onze showroom veel materialen gebruikt die gerecycled zijn of worden. In het tapijt die in onze showroom ligt bestaat uit 100% gerecycled garen, tevens filtert het tapijt (Desso Airmaster Sphere) de fijnstof uit de lucht. Onze meubilair krijgen bij ons een tweede kans, of ze zijn gemaakt van oude pallets.

Kosmonaut 23 B,  3824 MK  Amersfoort   (3 min. vanaf afslag Amersfoort Noord A1)

Home >Tapijttegel Showroom

Wij helpen u graag verder neem contact op