+31 (0)33-456 21 50

Kantoor tapijt

Wij hebben een zeer ruime assortiment aan Kantoortapijt, en meer dan 3 generaties ervaring. Wij vinden altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding voor tapijt voor uw kantoor. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in projectstofferingen. Indien u tapijt voor kantoor zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u een gedeelte van onze tapijt collectie. Wij maken graag een afspraak met u zodat wij u van goed advies kunnen voorzien en u alle stalen in het echt kunt bewonderen.

Kantoor Tapijt

Kantoor tapijt

Kantoor tapijt is een hogere kwaliteit tapijttegel speciaal voor kantoorgebruik ontworpen. Kantoor tapijt is altijd slijtvast, Bureaustoel bestendig, goed reinigbaar en makkelijk vervangbaar bij permanente schade.

Kantoor tapijt is makkelijk te leggen in bestaande kantoren zonder te veel overlast. In sommige gevallen kunt u gewoon doorwerken terwijl uw wij nieuwe vloer leggen.

Projectvloeren Specialist heeft veel ervaring met tapijttegels voor kantoor, wij ontzorgen u volledig en nemen het gehele project op ons. Samen met u zoeken we het perfecte kantoor tapijt uit binnen uw gestelde budget en stijl. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het leggen van kantoor tapijt kunnen wij u goed adviseren zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe vloer.

kantoor tapijt merken

Wij werken uitsluitend met tapijttegels van BLOQDesso, Interface, IVC, Forbo en Modulyss voor kantoren. De polymidegaren zijn zelf herstellend na het verplaatsen van meubels bijvoorbeeld en blijven kleurvast. Ook indien u een tapijttegel wilt vervangen na enkele jaren is dit van groot belang. Goedkope tapijttegels zijn vaak gemaakt van polypropyleen en herstellen dus niet en zijn ook niet kleurvast. Wilt u een tapijttegel vervangen heeft u dus grote kans op kleurverschil en bij het verplaatsen van meubels hersteld de tapijttegel dus niet.

De grootste voordelen voor van kantoor tapijt:

  • anti statisch
  • bureaustoel geschikt
  • geschikt voor vloerverwarming
  • gemaakt van 100% polyamidegaren (poolherstellend) Polypropyleen niet.
  • kleurvast / uv bestendig
  • makkelijk vervangbaar
  • eenvoudig en goed reinigbaar

Home >Kantoor tapijt

Wij helpen u graag verder neem contact op