+31 (0)33-456 21 50

PVC vloeren

PVC vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Een PVC vloer is relatief eenvoudig leggen, is ijzersterk, waterafstotend en heeft ook nog eens een akoestische demping. Met al deze voordelen is het niet gek dat dit type vloeren behoren tot de bestsellers. Projectvloeren Specialist heeft een ruime collectie LVT met een natuurlijke look. Maar uiteraard ook banenmateriaal. Er zijn diverse kleuren en patronen / motieven, zodat er voor ieder interieur een passende vloer is.

PVC vloeren

Is zeer geschikt voor projecten, maar ook in de pariiculierenmarkt wordt dit product veel gebruikt. Bij het leggen van een PVC vloer is het belangrijk dat de ondergrond goed geëgaliseerd is. De vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en blijven lang mooi als je vette onderhoudsproducten vermijd. Deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming of koeling.

Zoekt een pvc vloer voor uw project of nieuwe woning 

Projectvloeren Specialist levert en instaleert pvc vloeren van gerenormeeerde merken zoals, Forbo, Moduleo en Tarkett. Ook kunnen wij Mflor leveren.

PVC vloer voor u

Welke PVC vloer past bij jou? Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om kleuren. Je kunt kiezen voor verlijmd met plaklaag of Click met ondervloer. Wil je meer weten over het onderhoud of legmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Amersfoort.

Projectvloeren Specialist;  Alleen de hoogste kwaliteit PVC!

Alle genoemde richtprijzen zijn excl. BTW en legkosten.

 

Home >PVC vloeren / Banen

Wij helpen u graag verder neem contact op